Apoio Geral

Bony Cojosol Oil Horse
Bony Cojosol Oil is a balanced oil that can be supportive in combating itching, hair loss, skin flakes and all kinds of skin allergy. With daily use remains the fur and skin in optimal condition. For optimal results, we recommend using Bony Cojosol Oil together with the Bony Skin Lotion Cream with Tea Tree Oil or wash with Bony Gelshampoo.
34,95 €
De: 34,95 €
Bony Lijnzaadolie
Bony Lijnzaadolie is gewonnen van de eerste koude persing van zaden van de plant Linium usitassium. Bony Lijnzaadolie is rijk aan vetzuren, Vitamine A, E en D. Dit zorgt mede voor een gezonde glanzende vacht. Tevens is de Bony lijnzaadolie zeer goed voor de spijsvertering en conditie van uw paard.
15,95 €
De: 15,95 €
Bony Vitamine E Forte - Tarwekiemolie
Bony Vitamine E Forte is een product op basis van echte Amerikaanse tarwekiemolie, koudgeperst van de eerste persing. Bony Vitamine E Forte heeft een hoog gehalte aan vitamine E en is van groot belang voor de spierconditie en zorgt o.a. voor een betere zuurstof voorziening naar de spieren. Tevens gaat het verzuring tegen en zorgt het voor een goede bloedciculatie.
34,95 €
De: 34,95 €